2010-09-23 | 19:41:07

Bihåleinflammation?

Ja vad mer kan jag säga. börjat med penicillin nu. Jag har ialla fall att göra på dagarna.. skolarbete.
och Chuck season 1,2,3! och jag älskar det. Älskar att hitta en serie att  kolla på! Men hur jag ska få tag i 4 säsongen har jag inte en blekaste aning om. Jag vill se den nu! men hittar ingen ting. :(
BI:
jag står inte ut, hejdå! 




2010-09-15 | 20:09:19

Mmmh

Usch vilken dag. Inge bra alls stressigt och jobbigt har mycket att göra.. Ja det är väl det som har hänt idag inte så mycket annat än skolan. Har lite panik över so'n som jag ska jobba vidare med nu!
Lagade mat till mig själv idag Mamma är i väster ås och pappa har jag ingen aning var han är.
Men då laga jag ialla fall ris currysås och Chikenbits och de blev vidbränt så ner i sooopen och åt riset iallafall och nu ska jag kolla på idol och dricka en suuper god cappuccino! Prefekt att slute dagen på.
Puss

2010-09-06 | 22:51:34

Dreeads

Jag vill verkligen ha dreads har alltid haft de i bakhuvudet. Men inte förns nu har jag verkligen tänkt på det..
Jag lekte lite med håret sen bära jag tvinna små trofsar sen såg det ut som en dreads och sen gjorde jag det i hela håret och jag tycket de är super snyggt! :))

Me likeeyy!<3
2010-09-05 | 23:36:56

saknar.. <3

De är något konstigt med mig gör jag har nu på senaste tiden har jag haft en klump i magen och allt känns bara så fruktansvärt.. Och de är just vad de jag har just nu! Blää.. kanske är för att jag har hamnat efter i skolan när jag vart sjuk eller att jag tagit och gjort dumma beslut och idiotiska saker som jag helst vill förtränga men de går bara inte.. aja who cares. 

Kollar på bilder från konfirmationen och då får jag en klump i halsen och tårar i ögonen för heregud vad jag saknar det jag skulle kunna göra vad som helst för att åka dit igen en månad till..
Jag kom och tänka på när jag kollade på vissa bilder. och de var när jag nockade upp dörren och då börja jag bara skratta sen kom bara upp massa roliga minnen. det kändes som jag hade glömt allt men tro mig det finns fortfarande i mitt huvud bara jag tänker på det så kommer allt fram alla minnen.
Saknar allt så otroligt mycket!


De bästa! <3



Ledarna skrattar åt Mig, Anna, Emma jonathan och Patrisia för vi imiterade dem
Josef och jacob tyckde det va kul ialla fall. ;d


Älskar den här bilden. vi kunde inte stå upp gör vi srattade så mycket åt Martin!



Ny vaken från Lukas vräld
2010-09-01 | 22:03:20

sicksjuksick

Uscha mej jag har feber huvudvärk ont i halsen och i kroppen om  jag ska säga alla mina problem nu kommer det ta ett tag.. så jag drar ner på orden och  skriver så här istället. Jag har åkt på en för jäklig förkyldning men med några burkar alvedon imorgon ska de nog gå bra att gå till skolan. För det räcker att stanna hemma 2 dagar, annars missar jag för mycket och jag har ingen lust att plugga ihjäl mej. så de blir skola imorgon . slut
Och de innebär att jag måste sussa nu om jag ska orka.
puus