2011-05-25 | 22:44:12

Galenpanna

Jag är inte normal men än sen?
Min dag i dag har i alla fall sugit hårig fett balle..  


Det ända som va bra var ett snack med en riktigt go vänn.. tack.
2011-05-24 | 16:05:42

Yoyoyoyo Kajsastina Werdickson is in da hooood!

Jag vet att jag har varit fruktansvärt dålig på att blogga på de sistone. Nu sitter jag här hemma och läser kemi och kollar på da Simpsons. har snart tänkt kolla på alla ICA reklamer men vet inte om jag orkar riktigt annars så tror jag att jag ska ta en liten napp. Men vill inte missa Scrubs! vem vill missa att se något avsnitt med Dave Franco, han är bara för snygg och sist jag kolla på Scrubs satt jag bokstavlig talat och bara dreglade i soffan.


oooch där har vi snyggingen!

Just jag vill också tala om att jag läst två mycket bra böcker av Katarina von Bredow. Om ni är sugna på någon bra ungdomsbok läs något av henne! I alla fall.. Det är bara så stört bra, och jag har läst en bok med ungefär 200 sidor på en dag och en på ungefär 300 två och halv dagar, det är inte likt mig! Men har inte riktigt kunnat slita mig från dem och så blir jag skit sur när som tar slut för jag vill veta mer.
’’Hur kär får man bli’’ och ’’ knappt lovlig’’ och jag känner att jag måste dela med mig om dem..

Knappt lovlig, handlar om 15-åriga Hanna var mamma är en känd författare. Mamman är ombytlig så Hanna, hennes mamma och mammans sambo Geir har flyttat x antal gånger de senaste åren. Nu har mamman bestämt sig för att hon vill söka lyckan på landet så hela familjen flyttar till ett gammalt, stort, charmigt hus utanför staden. För Hanna är detta katastrof! Hon är en riktig stadstjej, som hänger ihop med skolans tuffaste tjej Linn. Landet är för töntar som mesiga Sara. Hur ska Hanna nu kunna hänga på caféet på kvällarna eller gå på alla coola fester på helgerna?! Så småningom visar sig landet vara rätt okej ändå, likaså Sara. Sara känner nämligen Arild, den kille som Hanna har spanat in i byn. Arild är mycket äldre än Hanna och grisbonde. Inte Hannas vanliga typ direkt, men hon blir störtkär i honom. Själv är hon ju knappt lovlig för en kille i 30-årsåldern..





Bästa kompisen
eller största kärleken?
Hur kär får man bli, handlar om Katrin. En osäker och förvirrad 15-åring vars pappa som stänger ute alla problem och mamman som stack till Bryssel, och lämnade sin familj. Där finns också Marie, hennes pappas flickvän, som Katrin inte låter bli en i familjen. Stämningen sjunker då Marie lämnar lägenheten, och ger sig av.

Mitt i allting så börjar Adam, i Katrins klass. Frida, den perfekta felfria Frida - Katrins bästa vän - paxar den nya killen så fort han satt sin fot i klassrummet.
Allting blir kaotiskt då Katrin får känslor för Adam, svindlande, varma heta känslor, som hon aldrig känt förut. Samtidigt är hon ihop med Andreas. 
Hur ska allt gå när allt bara förvandlats till ett virr-varr av förbjuden kärlek, längtan efter bekräftelse och att natt och dag bara gå runt och känna längtan och samtidigt svek.

Det här måste nog bli mitt livs längst blogg inlägg.. Jag ska börja runda av men jag måste bara berätta en sak fört. Lena sa till mig i dag på bilden att några tjejer i sjuan tycket att jag är för ’’elak?’’ i korridoren. Nu sitter jag och tänker som egentligen går i sjuan men det går inge vidare ser inga ansikten. Men jag är lite sur för de ska dem skita i hur jag går i korridoren jag går väl hur fan jag vill? Dessutom går jag inte in i folk med flit, men jaja vad ska man säga sjuor vill väl bara ha uppmärksamhet, haha!

Men nu kallar Kemin måste få MVG poäng på det här provet annars får jag inte MVG i kemi och då dör jag! Men sköt om er får se om jag kanske dra till med ett litet inlägg imorgon! Puuss!



Min jätte snygga frisyr julia gjorde. As sexigt, verkligen as sexigt!
2011-05-05 | 23:10:17

Nervös tjej.

Jag tror jag dör av nervositet för på måndag är det förträff i stockholm! Spännande är det i alla fall. jag kan bara inte vänta till jag åkeeer...

Men min helg ser väl rätt bra ut :)

Imorgon: öppet hus på GUC så jag åker dit kl tv kanske kommer jhem 5-6 då kanske man sdka springa över till storgatan till Jasmine och hitta på något med henne.
Lördag: Så åker jag till stockholm, träffar systrar såver antaglen där till måndag då och går på förträff på måndags kvällen. 

Ser i fram mot min systerhel :)
nu ska jag sova natttii :*