2012-02-09 | 18:29:02

Ska man kalla det lite av en besvikelse?

Den här resan har inte gjort precis ljusaste intrycket än så länge måste jag säga. Set är typ ingen sol och det blåser som fan ocg den är omkring 15-10 grader ute så det går inte att bada eller sola. Det var några av anledningarna vi skulle åka hit liksom. Plus så är de extremt jobbiga och Hurghrata eller vad det nu heter var inte precis det finaste stället.. Det finns inte några strandpromenader, överallt står det hus som inte är färdigbyggda.
och.. Att åka på sdan här charter är inte precis min grej, inget äventyr. Man behöver bara följa med flytet och inte göra något liksom, nej inte min grej.
idag har i alla fall jag och mothre åkt fyrhjuling i ökn en där vi åkte typ två mil till någon slags folk grupp där fick vi rida kamel eller nej dromedar. sen var det faktiskt en timmes sol som vi passade på att sola liite, fast det blåste ändå väldigt mycket..
vi var på citytur igår och den svenske guiden var urgullig, blev lite smått kär, hehe patetiska kajsa.
2012-02-03 | 18:52:46

Deprimerande musik

Jag hatar verkligen när Takida kommer upp på radion. För nästan alla gånger så har jag gjort något man måste lyssna på snabb musik. Typ när man springer.

Jag var och gymmade och ahde glömt min iPod och fick därför lyssna på radio. När jag har sprunig en bra bit kommer en takida låt in och jag tappar all energi för den är så fruktasfärt seg.. 
Jag blir typ bara deprimerad av deras låtar, usch och fy. Sorry alla Takida älskare men tack men nej tack till dem.