2011-03-31 | 16:14:59

Bästa Syster!

Jag kom nyss hem efter att ha pratat med Maggan. Hon och jag gick igenom mitt fysik prov och då höjde jag det från 19 G+ till 22 VG så det känndes toppen. När jag kom hem så låg det ett paket på bordet.
Det var från min syster som hade skickat den och på ett kort stod det:

''Hej älskade systra mi.
Förlåt om jag inte kunde komma hem och krama om dig på
din födelsedag och att jag har svårt att komma hem alls just nu.
Jobb jobb jobb, tidsbrist just nu, men glöm aldrig att jag
älskar dig och tänker mycket på dig!
Saknar er alla massor och du är världens vackraste och bästa lilla syster, j
ag är så lycklig att få vara din syster, när du föddes var en av de bästa sakerna i mitt liv!
Systar 4-ever! <3 /Stora syster''

Jag fick ett armband med en svala på. Den här presenten och den fina texten gjorde verkligen min dag!

2011-03-30 | 17:32:44

Tja

Jag mår illa seriöst jag pallar inte av vissa i skolan!
Nu ska jag plugga hejs!
Lite bilder fårn studiepasset :)
2011-03-29 | 21:15:03

Bloggtoppen

Jag vill bara säga att jag sitter vid min lilla söta dator. Jag kom på att jag saknat den så jag tänkte sitta med den nu för den är så fruktasfarä söt och gullig och mysig men jag ska be min käre bror om man kan fixa om så den blir lite bättre och om han kan fixsa en knapp åt mig också! Nu ska jag gå upp och städa lite hade jag tänkt vi får se hur det går.
Hare fin puss!
2011-03-29 | 11:32:04

Goddagens!

Sitter här på franskan och spelar Bubble shooter och kollar face och lyssnar på lite chill musik, med andra ord jag gör inte ett piss. Men man ska ju passa på när man har vikarie och inte har några hökögon efter sig eller?

Men jag tänkte säga att jag vet att jag är dålig på att blogga men jag gör det när jag har lust för att göra det och det är bara då och då.

Tisdagar är de värsta dagarna! Det är typ en språk dag för fram till vår sena lunch som vi har. Förts är det svenska sen engelska och sen frankas. På franskan är det alltid så jobbigt för man är så stört hungrig! Nu är det liksom en halvtimme kvar och jag håller redan på att dö av hunger! Juste jag håller även på att dö av ilska. Det snöar och marken håller på att bli vit igen! Jag som trodde att det var vår men i helvete eller! dfjjdffhsjdfnk jag håller på att spyr av ilska..
Men jag är så in i bövelen kissi så  hejssvejs!

2011-03-26 | 00:40:11

Långt hår?

ja tack jag vill ha den där länden på håret!
Det är när lilla jag var ännnu minder och gick i sjuan

2011-03-19 | 22:32:46

Woho

Fasiken va mycket jag har skrivit på min fantasy men jag är ej klar än.  Men nu ska jag läsa min fantasy bok också... Och imorgon är det romme som gäller med, Aki har fixat. Det kommer bli kul. :) 
Och jag kom på nu att jag måste göra en karta till min fantasy, jippie liksom!


2011-03-19 | 19:38:28

HEJ & HÅ

Har precis tagit en lite pause i mitt fantasy skrivande har kommit upp i 6 sidor och min karraktär har precis kommit in i världen, Trion där onskan håller på att ta över... Haha, jag vet det låter lit som det gör. Men jag har kört fast så jag har lite panik.. Just nu kollar jag på Wallace & Gromit. Avsinett då de åker till månen för att det ska äta kex med ost för deras ost hemma är slut. Det är ju så charmit så jag dör! Älsar't men nu ska jag tänka hur jag ska forsätta min fantasy.
PUSS

2011-03-15 | 20:25:46

Förlåt!

Jag ber om ursäkt att jag ej har bloggat! Men jag har inte haft set rätta suget + att jag inte haft så jätte mycket för mig. Jo jag har vart med Julle och Jarre. Just nu sitter jag och pluggar biologi till nationella provet imorgon och så kollar jag på ''Huset fullt av hundar'' haha jag vet, jag vet men det är faksit lite underhållande! 
Juste en liten detalj jag ville berätta. Jag sitter med mina fiskarbyxor! De är seriöst as mysiga, de är lila. Har dem högt i midlja med ett svart linne till och jag har super lockigt hår därför att jag är nyduschad :)
Här är en bild på ett par fiskorbyxorså ni vet vad jag menar.


2011-03-06 | 22:08:25

Sexig

hej jag tänker inte skriva om mitt lov i dag det får bli imorgon på en tråkig lektion för just nu vill jag berätta att jag är lika het som thhe Cookie monster i min t-shrit.