2011-10-31 | 23:46:33

Kol flickan

Vilken dag!
Har gått runt i grymt stora marknader Big Baazar tror jag den ena kallades. Så har vi gått och gått och gått två mil minst samanlagt, sen mös vi lite på rummet innan vi drog oss ut för att äta middag. Vi åt på en resturang där våran kompis ( han charmade oss första dagen och bjöd på äppel te) jobbar. Sedan gick vi till ett kudd ställe dyv små bord med kuddar och dynor på golven, mega myspys och rökte vattenpipa och själv drack jag mint te medans de äldre drack bira bira bira. Det var kil för en som jobbade där ville att jag skulle hjälpa honom att lägga på kol åt alla som var på resurangen som satt med en vatten pipa så det gjorde jag fett kul att gå runt och träffa människor. För engångs skull få lite uppmärksamhet hos det andra könet! Nu ska jag sova lång dag stor dag imorgon så god natt

Tvungen att skriva detta i hast för jag har inte tid det är tidiga mornar och sena nätter här i Istanbul så har verkligen inte tid men bara för jag är så bäst så lägger jag ut ett litet eller litet och litet ganska långt inlägg..
Men godnatt nu ska jag sova i vårt suuper fina rum ,natti!
K
2011-10-19 | 09:06:38

Härligt härligt

älskar att ha tränings ver men ändå inte. Men har det i alla fall nu i ljumskarna? Man märker verkligen att jag är ovan. Ska till stockholm på Jördag, Huddinge kolla på SM för laget spelar och jag vill helst inte spela än. Sen så ska jag fira stora syster min som fyller år imorgon! Det känns tipptopp och ha helgen planerad
2011-10-17 | 12:30:08

Tagga nu förfan!!

Hihi kul att jag är rätt taggad nu då! Hammarby-Ängelsholm ikväll och jag och jasmine ska kolla på och det kommer bli mycket roligt. Imorgon är det träning, vilket är fett fett fett!


2011-10-15 | 17:14:25

jooobbigt läge!

Jag dampar sönder.. Jag sitter och väntar på upptåget till Wattholma och det är en liten unge som ditter och säger kojilikokiliko kokolikokolikok ham har gjrt den i aknske tio mintuteer nu och jag har seriöst lust att smälla till ungen för det är inte okej att vara så dryg! Bajsunge
2011-10-14 | 21:47:24

Hela världen är så underbar.

åå jag är fortfarande glad från träningen igår!
Idag har jag lyssnat på massor av musik, en så kallad Kajsablanding. Det är verkligen liten go blanding med Snook, Mange Schmidt, The Offspring, Oasis och Ted Gärdestad. Verkligen mellan himel och jor, haha. 

En liten på minnelse nu rå!
Rösta på veckans babe (jag) haha nej men stöd mig nu, hihi
Klicka här!

Bild ett mys på toaletten.
Bild två Estetisk kommunikation.
Bild TRE mys i korridoren.
2011-10-14 | 08:33:53

Viisssel viiiissel vissel vissel den är giftig och den smittar ned dig du har hört den förut så du visslar med mig ba!

2011-10-13 | 21:52:25

Hanboll igen och aldrig ska jag sluta!

Sysom ni kanske vet så var jag på den första träningen idag! Gud vad kul det var, jag har verkligen saknat att träna så jävla mycket! Det här kommer bli grymt. Mina tränare ville att jag skulle stå i mål imorgon vilket jag dock inte kan... Men i alla fall efter nästan två års uppehåll och tränat en gång vill de att jag ska vara med på match, jag tror jag absolut behöver komma in i det lite! Nu ska jag sova ser fram emot tisdag! Oooch på måndag ska jag och Jasmine kolla på Hammarby i stockholm, fettilifett fett! Puss på er och om nu inte röstat på mig gå in och gör det på www.mataoss.webblogg.se!!
2011-10-13 | 15:16:47

Rösta på mig nu då!!

Jag tycker detta är lite skojande så visa att ni är de bästa läsarna och rösta att jag ska bli veckans Babe, http://Mataoss.webblogg.se/2011/october/veckans-babe.html#comment kom igen nu då! :)
2011-10-12 | 10:05:31

God morgon!

Usch vad jag önskar att jag kunde få sova tills nu! Nej men nej någon skulle ändra vårt bra schema så nix inga sena morgonar nu inte! Jag gick upp kl 06.30, vilket är på tok för tidigt för mig (!!) går dagen var i alla fall bra. Gick med Moa och Jossan på marknad. Möte brända mandlar, mums! Var senare på träning verkar helt ok så ska träna på trosdag men kom nyss på att jag inte har något att träna i så måste nog åka hem idag. Men nu har jag engelska så jag ska läsa min bok, tja!
2011-10-03 | 20:29:00

Bort bort bort!

Jag vill verkligen börja med hanboll igen, så ska kolla upp ett lag här i Uppsala. Idag hade vi en genom gång i SketchUp och det är riktigt roligt men lite knepigt.. Jag vill bara utomlands bort från Sverige och till Turkiet. Men måste vänta 24 långa dagar till! Usch orkar inte.. Imorgon ska jag täffa Saga sen på onsdag Hilda, kommer bli skoj!
Nu ska jag läsa min bok, hadet!
2011-10-03 | 10:31:51

BAJS HÅR!!!

Jag känner tyvärr ingen mer sorlig person än mig själv! Jag kunde knappt kliva upp imorse och nu ska jag snart cykla till skolan. Jag vill ha ett nytt hår som lägger sig som jag vill men nej det ska bara se bajsigt ut!!

Denna vecka kommer bli kul för jag har nog räätt mycket att ta igen iskolan. Men då blir det bra av helgen, wiiho!


2011-10-01 | 11:10:05

And I'm down, down, but definitely not out it's not me maybe you

Godmorgon godmorgon! Dagen består av lite pluggiliplugg plugg (inte så lite) sen så ska jag kolla på match längta lite till NHL och turkan och gymma lite. Inte så mycket men det är något. Läsa också.. Om man nu skulle tänka sig en bild på mig utifrån den här texten så skulle man se en deprimerad något mobbad liten nörd, vilket inte är helt fel.

Men det säger jag kanske nu för jag precis har vaknat och inte har det bästa morgonhumöret för pappa kom och sjöng '' Gooogmorgon godmooorgon hör fåglar sjung glatt gooogmorgon godmooorgon i kööör! '' Inte det bästa receptet på ett strålande humör.. Men nu är det dags och kliva upp och ta en dusch, hörs och ses! :)

Kreativitet i hög grad, fint tycker jag!