2011-07-31 | 22:25:24

Min blogg är kaos!

kaos verkligen kaos
2011-07-28 | 23:51:33

När lugnet lagt sig

Nu är det chill igen efter ett bad och lite mys med Jasmine! Hon vet hur man får mig glad hon. Nu måste jag packa för imorgon åker vi här ifrån kl 6.30 alltså måste jag minst gå upp kl 5.30 och då kommer jag vara rätt död. 
Till er som inte vet ska vi till Åland. Har vart där en gång förrut men då blev jag magsjuk på båten så man får väl hoppas på att det blir bättre nu. Men om jag ska vara någolunda vid liv imorgon måste jag nog sova nu puss!

2011-07-28 | 20:00:40

Grr

Jag är jävligt sur nu! Nej vänta inte sur riktigt arg är jag. För det första kommer pappa och skriker när jag hade somnat i soffan, vilket gör att man bara dampar av. För det andra vi har ingen dusch man kan stå i bara en man kan sitta i alltså badkar under en snedvägg för tilfället för vi håller på att laga den andra och jag måste verkligen duscha för jag luktar målafärg och svett för jag jobbat heela dagen, jag mår suuperduper illa av doften.. För det tredje så tjatar dom hela tiden om att jag måste städa mitt rum!

assså det bubblar i hela mig jag har nog seriöst damp! Fysatan vad skönt att flytta fy faan vad skönt!

2011-07-26 | 22:06:41

6 inte 16

HOJ! idag har jag och Jasmine målat i 8 timmar, alltså jobbet och antagligen kommer vi måla lika mycket imorgon. Detta tar i axlarna måste jag säga. Så kladdar man som fan ja, vii kände oss som 6 inte 16..

Sen efter jobbet så kom jag hem tog ett bad och skrubbade. skrubbade och skrubbade innan all färg var borta sen så drog jag och Jasmine in till Avesta och kollade på den sista filmen av Harry Potter! Fy satan vad jag grät. Efter var jag jätteblöt på halsen efter alla tårar, haha så typiskt mig lipsillen nummer 1! Sen så drog vi hem och nu är jag trött som en liten gris! Mina ben viker sig under mig när jag försöker stå så säng dags! 

just snacka om att jag längtar till den 10.de återträff för konfirmationen!! Omg jag dör :D
och nu är vår resa till Turkiet bokad!... Och jag älskaaar one republics good life, mitt liv är ett good life and there's nothing to complain about! När man kan tänka på dom i Norge vissa som har fått människor man älskar som gått bort eller blivit skjutna av en psykopat.. Fy Satan jag får agritioner på den jäveln! 
Låt det aldrig hända något liknade igen, för den sorg vissa går igenom nu borde ingen levande människa få uppleva!

Goodnatt underbara människor! 
XoXo Kajsastina Eriksson!

2011-07-24 | 13:19:21

BLää.

AMen Tja nu är jag bara så sur för helevtes jävla piss nyllet ska hålla på! Ja jag menar verkligen v<fcg<kldnls! UUUSCH! Bajsa ner dig.
2011-07-18 | 23:25:33

J'amie!

Asså jag känner mig så jäävla glad! Har inte mått så här bra på länge. England har väl bidragit mycket.. Att få träffa massa folk men också att komma hem och träffa alla underbara vänner! Och få gosa med mina sjukt söta kusinbarn och seglat och njutit till fullo av livet! Och snart flyttar man då och börjar ny skola hur bra låter inte det?
Fån och med nu ska jag dumpa kontakten med idioter och gamla människor i mitt liv som jag inet vill ha att göra med längre.

Ny stad, Nytt folk, Nytt Liv! Låter fan låter det som. 
Jag vill bara säga en sak och det är att jag älskar mitt liv!

Ska någon dag lägga upp bilder på min suuper söta kusin barn Måns, Gabbe och Alma så ni får se de små sockerbitarna! Så synd att jag inte träffar dem så ofta för dom är så goosiga! <3

men nu ska jag sova för har ett jobb som väntar imorgon, sommar jobbar på kyrkan. Två veckor sen ska jag köra järnet i en vecka sen börjar skolan och så måste jag hinna flyyytta! OMG Jag dör av förväntingar!
 God natt sov gott, för här är den en som kommer sova toppen!

Underbart verkigen underbart att träffa Jasmine och Solvei, tjejerna har vart saknade massor skönt att ha dem nära igen! Skanr Linnéa också mååste dra ner till Helsingborg snart men vet inte hur jag ska hinna allt.. men det löser sig. Gooodnatt! <3
2011-07-15 | 14:22:21

Talk to the hand and flip that vrist.. Omg you just got this, what ever major loser get the picture daa!

Nu drar jag it och seglar med mormor, morfar och Carolina! Så ni kan inte ränka med att höra nått från mig till på måndag. Men först ska mobilen fixas så man kan sms lite! :)
... Och rummet måste städas...

På måndag börjar mitt sommar jobb! jobbar i två veckor sen har man 17 dagar kvar av sommar lovet och då ska jag dra upp till stockholm och träffa mina älskade saknade vänner! Längtar redan efter alla från resan men snart så kommer vi väl ses igen och i september är det ju en reuinion  vilket jag också saknar till och så vill jag åka till Öland! Det är mycket man vill här alltså :)

Talk to the hand and flip that vrist.. Omg you just got this, what ever major loser get the picture daa! 
Heheh saknar alla så mycket! :(
2011-07-12 | 17:14:37

Hemma

Heej nu är jag hemma eller det har jag vart ett tag nu! Men har inte orkat blogga...
Fan vad jag saknar alla och att vara i Torquay.. Det har vart så jävla kul kommer aldrig och då menar jag aldrig glömma den resan. Känns riktigt konstigt att vara hemma i sverige. Så jävla ensamt så det är stört.
Men jag ska hålla kontakten med mina underbara vänner!

Orkar inte ladda upp bilder men de finns några på Facebook om ni vill se bilder. 
Den här filmen gjorde våra ledare till oss Jag grinar som ett litet barn nu.. En eller två veckor till i England hade inte vart helt fel allstå. Men nu är det över, en av mina bästa sommar fick jag i år och mötte så sjukt fina människor som jag alltid kommer hålla kärt!



Tumme ner för Sverige..
2011-07-06 | 01:41:33

Love it, love it, love iiiit!

Dagen började lugnt och bra sen så blev det disco, asså shiit vilket ös.. Sen så drog jag, moa, amnda och oscar till MCDonalds? aja whatever.. Men där mötte vi i ialla fall Dante, viktor, johan, chrille, anders och petter tror jag. Och vi skulle bara in på donken för att kissa sen skulle vi dra och bada men vi fick lite sällskap. Aja vi gick till standen men det var tidvatten så det var ingen strand bara en trappa men det var i alla fall sjukt mysigt.. Torsdag ska vi bada igen (våran sista natt här (!!!) )  Men då skulle ialla fall några mer med och så ska vi försöka få alla att bada för nu badade inte amanda, chrille, och viktor.. 

Men ska soova nattiii! :*
2011-07-04 | 17:49:20

Jag vill äta upp dig!!

Disco i kväll och imorgon och sen på trosdag! Kommer mysa som fan här i 3 dagar sen bär det av till London i 2 dagar, sen är det dags att tagga.. Fan vad jag kommer sakna det här alla mysigt människor att inte få vara här i england! Vill stanna kvar ialla fall 3 veckor till.. :(

Men fan jag vill till London och shoooppa! Men nu ska lilla jag fixa mig.
Jag har mina anigar att denna kväll kan bli mycket bra! :)

Puss på er!!!
2011-07-01 | 00:42:19

OHOH

ojojojojoj vilken kväll!!

Först disco, mums! sen gick jag hem och jag trodde att jag skulle dö.. Men tack och lov sitter jag här i sängen nu!
Ska sova good natt! (L)
2011-07-01 | 00:42:19

OHOH

ojojojojoj vilken kväll!!

Först disco, mums! sen gick jag hem och jag trodde att jag skulle dö.. Men tack och lov sitter jag här i sängen nu!
Ska sova good natt! (L)