2011-06-29 | 18:40:57

SALUT!

Kom precis hem från skolan. På bussen träffade jag mina buss-kompisar! (L)
Kommer inte ihåg några namn men de är två killar som är 95 tror jag från stockholm och de hejar på hammarby ( Love it.) Jag är lite sur nu för imorgon är det disco men vi har tydligen seglig då och jag vill verkligen till dicot för det kommer två franksa killar som jag och Elli har spanat in och då ska vi banne-mig träffa dem + så vill jag träffa killarna från idag (från bussen och kvällen innan, alltsdå igår) BTW Det är så jävla härligt här för man pratar liksom med allt som rör sig typ som när man var liten ''Hej. vad heter du? Ska vi leka?'' Fast nu låter ju det liite anolunda..

Aja ska äta lite sen drar jag på kustpromenad med gänget! Pusss ska försöka blogga men liksom har aldrig tid och om jag har tid är jag för trött och.... så hatar jag den här datorn...
avingen och alla fel jag har bråttom!
Igga st

BYYYYE

2011-06-24 | 00:25:19

Mobilbilder från torquay

2011-06-22 | 01:27:10

England, england england!!

LOVE it here it's soo beutiful, an the people is amazing! Hhaha nej jag tänker inte skriva på engelska pallar fan inte det!

Idag var det första dagen och igår kom jag hit till torquay alltså halv två på natten så det var lite jobbig.. Men fick se london genom ett buss fönster det var mycket fiint. Och idag så fick vi rund vising i den här lilla staden och så fick vi göra ett test för att få reda på vilken svårhets grad vi ska komma i alltså typ level 1,2,3,4. Det var ett enkelt test tror jag? aja men vi får reda på det imorgon. Och denna kväll var mycket, mycket rolig ett välkoms party med över 100 pers, i think. Fan vilket ös det var och vi hade mycket roligt. Men nu sitter jag hemma i sängen på walnut road och min värd familj är suuper snälla och han killen som är 13 är super gullig, fan att han ska vara så liten :(

Tre saker som är lite ja vad ska man säga diffrent: Dom kör på fel sida av vägen, går in med skorna inomhus. och äter chips och godis väääldigt mycket... Kommer sakna allt där hemma alltså. Men nu ska jag vara snäll mot Ida och stänga av datorn och sova (ida min rumkamrat)

God natt där hemma! XOXO

2011-06-20 | 09:32:21

Orkar inte skriva så mycket så det blir min första riktiga video inlägg, och HEJDÅ! ♡ ♡ ♡

2011-06-19 | 16:56:07

FYFAN!

Alltså jag skulle kunna strypa den som har hand om det där med att man bara får ha med sig 15 kg i sitt bagage och 5 i handbagaget! 
Men jag hade packat allt som jag tyckte var bra och gjorde ett antal svåra val mellan olika plagg. Det såg inte mycket ut men sen när jag hade lagt ner det i väskan så blev det 21, ja och då fick jag damp och var tvungen att plocka ur ännu mer saker

Och då vägde den 16 kg.. Men nu har det löst sig min väska väger nu 14 kg kanske är det för att jag fick låna min fasters väska och den vägde 1 eller 2 kg mindre men jag fick ändå plocka ur saker...
Och mitt handbagage väger ungefär 4 kg så har 2 kg till att handla kläder därborta men jag har en annan plan för att få med mig om det skulle vara så. 

Juste igår så kom Jasmine och Marcus och hälsade på, mycket kul att få lite paus från packning helvetet!
Och idag var jag och sa hejdå till pappa för det kanske vi inte hinner göra imorgon för han ska operas..

Men nu är jag reeedo!!


2011-06-18 | 00:17:29

England!

Jösses jag åker på MÅNDAG! Jag har mejlat min värdfamilj och det är Suzanne Aiston och hennes 13 åriga son Nathan.Det här är huset som jag ska bo i det ser ju super mysigt ut :)



Mitt mail:
Hi  Suzanne!

My name is Kajsastina Eriksson and i'm 16 years old and I have been told that I'll stay with you these three weeks when I come to england with EF. 
So I want to introduce myself so we are not total strangers.


As I said I am 16 years old. I have just finished school and will start studying at school and leave home in the fall.
I live with my mom and dad I have two older brothers and two older sisters but they doesn't live home longer. 
I live out in the country in a big house with a cat and a dog. So I'm not afraid for animals. Rather, I love them. 

In my spare time I like and be with my friends and play handball. I am an easygoing person who adjusts me quickly to a new environment.
I am also helpful and I'm not picky.My friends and family say that I am a happy and lively girl, and it can probably agree with
.

I'm really looking forward to staying with you and experience a different culture.
I'll send a picture so you not only get a description of my personality, but you can see how I look, too. See you soon!

With warm regards, Kajsa
Stina

Svar:
Hello Kajsa

Thank you so much for your email introducing yourself.  Your english is excellent, which is good as i speak no swedish!! lol.

I am 43 years old and a single mum to Nathan who is 13 and Ryan who is 20, although he does not live here.
I work part time as a massage therapist and reflexologist and at weekends i deliver fish and chips, an english dish im sure you will try when you come over.

Nathan and I are quite laid back, i think.  Nathan plays a lot of sport, football and rugby in the winter and cricket in the summer and his hobby is skateboarding.

You will be sharing a bedroom with another swedish girl called Ida, who is 15, she will be arriving a few hours before you as you are expected to arrive at 01.30 in the morning, poor you.

EF school will keep you very busy and have lots of activities so at the end of your stay i expect you will be ready for a rest.  Most girls that visit also enjoy the shopping in Torquay, Exeter and Plymouth, especially the clothes and the prices are very reasonable.

I am looking forward to your visit and hope the British summer might actually begin by then, we have not had a lot of sunshine yet, so fingers crossed.

See you soon, suzanne and Nathan xx
2011-06-12 | 21:57:26

Klassresa 2011 9B


Aaa men nu har ni fått se lite bilder! Nu ska jag ner och äta min tårta jag bakade, mmmmh goooott!
Hejjs!
2011-06-11 | 15:05:44

Härlig dag, fast nej.

Läst ut en till bok.. har inte haft så mycket för mig. Johan, Sara och Carolina är hemma så har umgåtts med dem men det med pappa drar ner humöret. Fick nyss reda på att han har skjutsats till Uppsala igen vet inte när han ska opereras eller om han ska det men antagligen.. Vi ska i alla fall åka snart vi också till Uppsala och ge honom tårta om han får äta, vilket är tveksamt..
Hoppas bara att allt blir som vanligt igen! 

Puss och hej nu åker vi syskon + mamma till vår älskade pappa!

2011-06-10 | 19:36:39

Fan.

Elias student idag ska ladda upp bilder sen men inte idag.
Pappa är på sjukhuset igen för han domnade bort i armen.. Men vi har inte fårr höra något om det på kankse en två timmer så jag börjar bli orlolig nu.. Fan jag gillar inte det här.
2011-06-08 | 07:41:26

aaooow

Assåå nu är det kanske 6-5 gången jag drömmer om vargar som försöker döda mig varje gång jag går ut det är super jobbigt! Men efter som jag drömt så jävla mycket om just vargar var jag tvungen att kolla upp det och resultat blev:

Varg:
se levande: du blir utsatt för svek. Höra tjuta: akta dig för en opålitlig vän. Bli biten av: du blir sårad.

mm.. Och jag drömmer om alla tre och jag måste medge att jag känner ett styng av de här si sådär några gånger i veckan. Men nu vill jag inte drömma om att slåss med vargar en natt till jag blir tokig!!

 

2011-06-01 | 23:13:37

Bra, dåligt och mitt emellan.

Ja överskriften säger det mest jag mår ett dåligt, pykiskt. Ja och det har jag mig själv att skylla på..
Och det bra var att jag har haft en mycket bra dag förutom en grej.

Men  idag var det ialla fall fotbolls turnering på skolan och min klass, 9B Kirrade hem första plats.
Sen så åkte jag in till väster ås och var med My, Jessica och Natta vi åt mat och hade mycket kul, juste vi såg gurkan från bigbrother och my och natta vill gå och ta kort på honom men blev inte av.. Själv tycker jag han är vidrigt äcklig. Aja sen skulle vi gå på bio men vi drog hem till sala till my och hyrde harry potter istället och hade mysigt till pappa kom. Han inte se hela ju, fuck my life!

jasklfnmbmvs-fmvlfkNVSD LNDINVSDMV FAAAAAN! jag vill få ett riktigt ryck! Gråta skrika och bara dampa men nej det vill inte mina kännslor istället så trycker dom bara som in i helvete inne i kroppen så jag blir tokig..

Men nu ska jag fortsätta packa för gotland imorgon! wiii, eller?

Juste här kommer det natta! ringen

Just jag skar mig på något så det börja blöda som fasiken så plåster hälpte inget till så jag fick göra min een lösing och det blev ju sisådäär as sexigt!

Palla om jag skrivit som en kårka, stavingen alltså men jag orkar ej! Hejsjevs!