2011-09-29 | 00:53:52

Äntligen! Endelig! Finally! Au dernier! Por fin! Infine! Sonunda!

Ett inlägg tillslut jag har bara inte fått min feta röv till datorn för att blogga, tyvärr men nu så rullar det gång igen!
I alla fall den helgen som var jag på återträff med språkresan! Det var helt underbart, gud vad jag har saknat folket! och det fick mig att tänka på mina älskade konfirmand vänner som jag dör om jag inte får träffa snart! Jag har ju lite planer men det är det svåra att göra det bara! :( Ibland orkar jag inte..

Men tillbaka till återträffen. På måndag vid eller lite efter lunchen så träffade jag Moa och Amanda. Jag tror vi skämde ut oss en aning för när vi såg varandra så skrek vi lite. Vi gled runt i solskenet och njöt mycket, mycket mysigt sen på kvällen så hade vi kul tillsammans med de andra! och sen har jag vart sjukt en hel vecka inte kul.. Har bland annat kollat på ’’Jag saknar dig’’ den är jättebra men gudarnamig vad jag grät, tvungen att lägga kallt papper på kinden för det var så uppsvullet.

Just Moa och jag sa en rolig replik men det är nog bara jag som tycker den är kul men i alla fall, Nej men Kajsa har du vart och bajsa? Ja Moa, jag har vart på Toa! Jag hade vart på toa och det var ju lite kul så där, jag tycker vi är lite fyndiga! Hihi. :D Men god natt måste sova innan mitt huvud sprängs men det kommer bli svårt efter som jag knappt kan andas, god natt!

Just jag tror jag döör! Den 8: de ska jag till globen och se Rangers mot Ducks, NHL!! Längtaar!


Fina tjejer som myser i den sista sommar värmen!

2011-09-18 | 21:44:50

Försenade tåg och helt galet sköna skåningar!

Usch vad jag inte orkar mer. Mitt tåg var ett hlv timme försent så jag hann inte med tåget hem.. Så nu sitter jag på ett café i stockholm och äter min middag en macka.. Min mage kommer inte må bra av det här. Trött är jag också mina ögon är helt svullna och jag mår illa och har ont i huvudet, typiskt. Men jag hat i alla fall haft det helt galet roligt nere i helsingborg! Skit kul i går kväll träffade massor nya sköna skåningar! Riktigt riktigt mysigt! Jag kan och vill inte gå in på alla detaljer, men vi kom till Gården eller vi fick skjuts ( 8tjejer i en bil som redan hade 2 killar i sig) av Fiddes bror Frans och kvällen rullade på i ett lagom tempo! Ett ord som beskriver helgen är Gaaletsuperduperkulochheltjävlagaalet! men jag måste kläma i mig mackan nu innnan jag hungrar ihjäl Puss hej bilder kommer senare ikväll när jag är hemma om jag orkar annars så blir det imorgon! Puss :)
2011-09-17 | 12:21:52

God morgon!

Går dagen var heelt okej men det var ju mest tåg åkande sen så kom jag hem till Linnéa vit ut sushi, musms! Sen så mös vi till det lite och tog igen allt sens sist, mycket pratande  men andra ord. Idag ska jag utforska Helsingborg och på kvällen ska vi till party kåken, haha. Roligt, roligt!
Men nu ska jag nog krypa ner en lliiiten stund till! puss
Jag hade iiingenaning att men kunde se Danmark här ifrån! Men då är ju dom som bor här nästan danskar och så blir dom sura när man säger det.. Hahahah!  Men nu ska jag umgås med dansken brevid mig puss!
2011-09-16 | 18:49:45

Tårre och Gurre

Sitter på tåget kollar lite på en film men ska plugga lite nu istället. Om jag nu skulle titta ut (vilket jag gör då och då) så ser jag bara en sak träd efter träd efter träd, jo en till åka åker efter åker. Märk att man är på väg neråt i landet.
Jag jag rätt så trött har slumrat ett tag, kan ha hänt att jag sov med öppen mun.. :D Det är därför jag hatar att sova på tåg eller någon allmän plats där folk kan de en.

Det är kallt här på tiget jag har tre tröjor på mig men fryser ändå? :( Men ungefår två timmar eller nej vänta tre timmar (...) är jag tramme i Lund. Hehe Jajamensan och jag mår redan illa av guppandet. Men nu ska jag Avrunda detta inlägg puss på er underbara fina läsare! 


2011-09-16 | 10:39:45

Nästan Danmark!

Jag åker snart ner till Hesingborg Gud vad kul! Men mindre kul att det kommer ta sex hela timmar! Sitter just nu ikorridoren och pluggar lite men ska snart förflytta mig upp till biblioteket. Men först ska jag gå på jakt efter min engelsklärare.. Jag önskar jag tagit en tunnare tröja eller åtminståne något under! Bajs.. Oj nu gick det för bi två tjejer i högklackat, som inte borde göra det för det såg ut som om de skulle ramla och bryta fötterna av sig. De gick liksom på framfoten och klampade fram? Men herregud sluta tänka på helt värdelösa saker! Hejdå!
2011-09-12 | 10:29:11

Just my luck

Wow det här är bara inte sant.. Jag kan inte fatta hur en enda människa kan ha så mycket otur med sig? Jag är helt slut i kroppen (därför att jag åker snart på en rejäl förkylning) men min hals känns som den består av sandpapper och så regnad det lite mycket så där när jag cyklade till skolan vilket det har gjort i en vecka nu, slutar det aldrig? Huvudvärken är hemsk. Imorse hade någon snott min cykelkorg och stuvat sönder min packet hållare så jag tappade min väska tiotusen gånger. När jag kom till skolan så låste jag in nycklarna i skåpet ska försöka få tag i jasmine och be henne hjälpa mig. Men det sämsta av allt är den här jävla klassen efter den här lektionen går jag och säger att jag vill byta tillbaka till sam. Jag tor det kommer löna sig bättre i framtiden och det är sjuk gös mycket roligare människor där.. Och jag får får får inte bara bli sjukt till på fredag för jag SKA ner till Linnéa!
2011-09-05 | 23:32:41

La robe noire

Dagens inköp:
Klännig bikbok - 399 kr.

Måste ha en klänning när vi ska fira Myran.. Idag blir det ingen dagens klädsel föe hann inte ta någon för vi åkte ner på stan för att träffa solvei och julia sen när vi kom hem så tog jag en dusch för jag var lagom svettig. Nu ska jag sova godnatt! :)
2011-09-03 | 11:09:09

Jag älskar min pappa!

Kollade nyss på the last song och jag måste verkligen säga att jag grät som en litet barn! Men tänkte mest på den dagen pappa åkte in för hjärnblöding och hur orolig jag var! Jag älskar min pappa så himla mycket, han är den bästa!
2011-09-03 | 00:29:55

Life is wonderful, isn't that just bullshit, well i'm just not that someone who is easy to like or love, apparently..

Jag är helt ut fokus orkar inget av det här så inget blogg av mig denna helg.. Gud vad jag ser fram emot den helg jag ska ner till Helsingborg och helgen efter den, då det är återträff för språkresan och träffa mysigt och trevligt folk!

Visst är det skönt att höra att man är älskad och en såkallad ''bv'', eller?
haha patetiskt men gör men det känns ändå fast jag inte föröker bry mig.
2011-09-01 | 17:42:56

Estet vs Samhäll!

Idag var jag som sagt i estet i stället för samhäll. Det känns faktiskt riktigt bra så ska byta så fort som möjligt. Annars så har dagen varit bra, den har varit riktigt kul faktiskt men det är såå jobbigt att sluta kl. 16.30 man kommer hem och är dö trött. Nu ska jag göra lite läxor men kommer nog sova lite innan. Juppe sånger så fin i duschen så det är rätt sövande. Men puss trogna läsare!

Egen klippt väst - Jeansjacka fån vinden.
Stickad tröja - Röda korset
Byxor - Vila
Accessoarer - Ginatricot och Röda korset.