2011-02-22 | 20:40:46

inte kul

Förlåt om jag inte har skött mitt jobb som jag ska men jag har vart lite borta de senaste dagarna..
Allt är lite åt skogen och jag har hamnat i ett vääldigt bekant spår som jag skulle hållt mig borta ifrån men slant dit, igeen! it's suuucks..

Just nu vill jag bara börja gymnasium, ha sommar lov, vill inte vara i den här skolan längre och jag vill ha helg nu! För i helgen ska jag till Stockholm och vara med Sofia, Saga och Anna!
Saknat de tjejerna som en liten kotte och det kommer få mig på bättre humör för just nu är det inte kul.
Hejdå

2011-02-18 | 23:37:19

TJA

idag vare ju si så där i skolan men det jämnade ut sig för jag åkte till min mysiga my efter. Vi tog lite kort och skit åt och hade allmänt mysigt och nu ligger vi och chillar som ni ser på bilden längs ner
och just ja! ni vet de här filurerna man ska vika ihop på mjölkpaketen, iallafall en sån byggde jag ass tufft!
Den blev så himla snygg. och nu fick jag reda på att när my skriver på datorn skriver hon fett hårt så det hörs jätte mycket..

Men nu ska data stängas ned, puss
2011-02-17 | 22:17:55

Hejsan

Idag hade jag prov, tror jag kommer klara det men man vet aldrig..
Kom nyss upp ett vaarmt långt bad och nu kollar jag på I am legend och gråter som vanligt i sorgliga sener..
Ja, jag vet jag är blödig som satan när det gäller film.. men anars vet jag inte om jag är så speciellt blödig. 
Men jag ska gå och sova snart så god natt och sov sött, puss

Frågan är om jag ska ha röda läppar imorgon som passar till det jag ska ha på mig men jag har två allternetiv så vi får väl se.
2011-02-16 | 21:07:46

HIHIH

Vill du se lite naket?
Klä av dig då och ställ dig framför spegeln!

Jag vill bara säga en sak nu och det är att jag inte har turen på min sida.:(
2011-02-15 | 21:31:40

Hårigt värre!

Att Tänka är jobbigt har jag kommit på.. eller det har jag alltid tänkt på när jag tänker man önskar liksom att det skulle finnas en knapp eller något så bara de tankarna försvann men nu är det här verklige heten och det finns ingen knapp. Hemsast är det i duchen och precis innan man somnar för det tänker ialla fall jag jätte mycket så jag blir helt snurrig! Men aja vad ska man göra åt det. Tankar är bara jobbiga!

Har absolut inte vart min dag idag, desutom var inte humöret på topp. Men när det är sånna här dagar där jag känner mig sur så försöker jag alltid ''lägga bort'' (om kan säga så) mitt dåliga humör och bara visa glädje men det inte alltid lätt. 

Nu siter jag här och plattar håret och lyssnar på muusik
Kolla på de här bilderna så förtår ni varför jag plattar håret :)
2011-02-14 | 17:29:00

GLAD ALLA ♥♥♥ DAG!

2011-02-14 | 16:37:58

TJA

Just nu sitter jag hemma och pluggar. Ikväll är det drama grupp och dans, wiiho! Dages skola hat vart mycket bra kankse är det för att jag är på så bra humör för att jag har kläääder! Jag känner mig bubblig så att. Jag och sofie byggde ihop en ställing åt Våran slöjd lärare så hade vi hemkunskapsprov som inte var ett dugg knepigt, eller lite kanske :)

Men det var mysigt i dag helt enkelt, måndagar är de bästa och tisdagar! :)
Imorgon har jag återläsing.. Jag känner mig fett olydig eftersom jag inet haft det sen 7:an, i think.

Lite bilder fårn dagen :)


Det var jätte läge sen jag sög? aja åt, slicka eller sög på en sådan klubba man blir blå av 
Haha,  värt att veta nu ska stänga ner dum burken. Puss!
2011-02-13 | 12:20:08

Kajsa Giiillar!

Hejsan allihopa gårdagen var merveilleux! Ja det var as nice, ska gå igenom den lite smått.
Gick upp klockan halv 6, drog 7 och kom till Carro 9 tiden. Vi hade det mysigt lite så där som systrar har det.
Hon hade kläder hon inte ville ha längre, jag tog ett par. Sen så gick vi ner och käka och fika och hade mys med en av hennes vänner, Linn. Sen så åkte jag in till stan och träffade sotra Carro vi gick och prata och handlade, så kom pappa och mamma. Vi gick till Hurry Curry och fika. Jag ville ha en smultron puss som jag fick men det var tydligen en cider, men mamma sa åt mig att dricka upp den blev lite smått chockad för ni ska veta att mina föräldrar är verkligen inte sådana..
När vi kom hem räknade jag hur mycket kläder jag hade släpat med mig hem, typ 15 överdelar 3 nededelar och lite smått och gott till :)
På kvällen skrev Jasmine åt mig att komma till henne och jag hade precis lagt meg men jag pallrade mig iväg, sen så blev det lite till sådär. 

Men nu ska jag städa mitt rum rensa garderoben, Puss

2011-02-11 | 19:41:19

Godagens Gott Folk!

Idag fick jag och solvei 60min, för vi inte hade med oss termobyxor! Yeah well shit happens all the time, right?
Vi gick hem till mig istället checka in en film och klämde i oss lite mellis. Sen så kolla vi på en fil på So/Sv enligt mig var den väligt bra den var ganksa stark, namnet var This is England

Idag är det sissta kvällen med belgarna, Whoooho! nej jag vet kanske lite tjarrigt men vatusan skönt att ha huset för sig själv! och slippa alla fucking komentaren från honom..
I kväll ska jag sova för jag är basigt trött orkar verligen inet göra ett skit!
Stockholm tomorrow! :)
Puss 


Ja, jag vet jag behöver verkligen tandställing! -.-
2011-02-09 | 18:29:29

Whey too Good

Vet ni hur mitt år kankse kommer se ut! Jag glömde skriva dett i det in lägget jag gjorde nyss så jag kör på det här
men i alla fall menar jag resor och skit. Först ska vi ju upp till fjällen och när jag fyller år inte i veckan utan någon helg runt där så kanke jag och mor ska dra till London. I sommar kankse jag ska få åka på språk resa till något engelsk talande land och sen i höst ska vi förmodligen till turkiet. Sen så har jag och mina två syrror pratat om att också kanske åka utom lands :'))

Så jag håller verkligen båda tummarna för att det ska bli en hel del resande för min del i år! 
2011-02-09 | 17:01:19

JAG STÅR INTE UT!

Nej jag gör verkligen inte det, det känns som om min kropp ska explodera.. det är kanske därför jag har det här jävla pirret i magen?! 
Snart kommer jag bli riktigt desperat men jag måste kunna ha kontroll så att inte jag brusar upp och gör något åt helvete åt skogen. Jag behöver HJÄLP!
Och en sak till som gör det ännu mer kul att vara mig är att min näsa ser ut som en jag vet inte vad för att jag har fått ett stor sår mitt på den! Jag bara njuter verkligen NJUuUuTER!
Jag har liksom en känsla av irritation men ändå är jag glad, förvirrandejag vet..
Nationella imorgon jag orkar typ inte bry mig, men ska kanske ta och försöka plugga lite.. om jag orkar.
Hejs, puuss
2011-02-08 | 22:41:13

Hejsan hoppsan lille-bror!

hihi min favvo hälsning, för lilla jag är typ kär i Karlsson på taket.
Heheh nej men jag älskar Astrd Lingerns sagor/filmer!
Egentligen har jag inte så mycket att skriva om. Tänkte bara få denna blogg att rulla på, och då blir den stooora frågan hur länge det kommer vara.. Men som ni förstår så har jag inte så mycket på hjärtat.

Jag vet att jag kanske tjatar men jag har typ inget liv men ingen kan fatta hur mycket jag vill att skolan ska vara slut och jag får dra till gymnasiet och typ ''börja leva'' för nu känns mitt liv inte alls kul. Jag bor liksom i en håla ingen har hört talas om mitt kärleks liv står på 0 och ja det är ju inte precis som man vill ha det..

Dags att dra ner rullgardinerna och försöka få lite ''skönhetssömn'' 
God natt och Puss


2011-02-06 | 22:15:57

?

Jag vet inte vad det är för fel på mig min mage pirrar hela tiden och det är en helt konstig känsla haft så hela dagen?
Det är både positivt men ändå negativt, det är helt stört. Och jag har kommit på en sak jag vill inte säga på denna blogg som folk kan läsa utan det kommer jag skriva i min personliga dagbok, gulligt ha?

Min dag idag har vart mycket bra! Kl 8 väckte mor mig vi åt frukost tillsammans, båda Carolinorna, Pappa och Mamma. Sendan åkte vi till Brunnen för jag och mina systrar skulle få lite lyx, alltså ett presentkort. Alla tre tog choklad behandling med hel kropps massage. Sen dan bastu med hårinpackning och ansiktsmask. Jag tog en sol stund i solariet också. Nu är jag lite brunare och betydligt lenare och mysigare.Just nu ligger här i sängen och tänker så huvudet håller på att trilla av.. Inte om smarta saker utan det som händer i mitt liv och som jag önskar kommer inträffa.

Juste..
I fredags var jag med tre mycket gosiga tjejer och enligt mig var det mycket kul och trevligt!
Här kommer lite bilder det är tyvärr bara de här jag har.


2011-02-04 | 16:23:11

Tappat lusten

ja rubriken säger ju det mesta.. jag vet inte men jag har verkligen det men om det blir så som jag tror så får jag men vafan jag får dra till med ett leende och bara fokusera framåt och skita i allt som inte har men skolan att göra för det här är snart slut! DÅ kan vafan som helst hända jag bryr mig ändå inte, i hope. men nu ska jag men ha det gött det kommer jag ha ikväll.. ;)
Puss